Pölytön Purku

Palvelut

Huolehdimme pölynhallinnasta kaikissa purkutöissä.

Pölyämistä purkutöissä ei voida täysin välttää, mutta hyvin suunnitellulla ja tehokkaalla pölynhallinnalla se voidaan rajata vain purkualueelle, jolloin muissa tiloissa voidaan asua ja työskennellä.

Hyvin suunnitellulla ilmanvaihdon hallinnalla teemme myös home- ja haitta-ainepurkutyöt.

Asbestipurkua huolellisesti ja turvallisesti 

Pintu Asbestipurku tekee ammattitaidolla ja luotettavasti asbestipurkutyöt Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Asiakkaita ovat pääsääntöisesti yksityiset sekä yritykset. Asbestin vaarallisuuden takia kannattaa asbestityö teettää asiansa osaavalla luvanvaraisella ammattilaisella. Yrittäjä Tero Mäkysellä on vankka kokemus rakennusalalta sekä laaja yhteistyöverkosto. Kun tarvitset huolellista ja turvallista asbestipurkua, ota rohkeasti yhteyttä!

Soita ja kysy tarjous:

0400 269 123

Töitämme

Pesuhuoneen muovimaton irroitus

Joskus eteinen käy ahtaaksi, kun mattoja viedään pihalle, varsinkin jos matto on pesuhuoneen muovimatto ja kiinnitetty asbestipitoisella liimalla.

Vanhan lämmitysjärjestelmän poisto

Tästä kohteesta poistettiin vanhat asbestipitoiset väliseinät ja putkieristeet, sekä romutettiin vanha öljysäiliö, varaaja ja paisuntasäiliö. Näin saatiin reilusti hyvää varastotilaa.

Asbestieristeiden purku

Välillä, kun miettii pää vinossa oikeaa purkujärjestystä, niin on pakko arvostaa entisiä ammattimiehiä, jotka eristyksen ovat aikanaan tehneet.

Ota Yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä

1 + 2 =

Kun tarvitset huolellista ja turvallista asbestipurkua, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Pintu Asbestipurku

Nahkatehtaantie 10, 37830 Akaa

Tero Mäkynen: 0400 269 123

info@pintu.fi

Y-tunnus: 2000671-7