Asbestipurkutyöt Ammattitaidolla

Pintu Asbestipurku on valtuutettu asbestialan töihin erikoistunut yritys. 

Palvelut

Asbestipurku

Huolellista ja turvallista asbestipurkua valtuutetun ammattilaisen toimesta.

l

Asbestikartoitus

Teemme asbestikartoitukset nopealla aikataululla. Näytteet tutkitaan pääsääntöisesti Tampereen asbesti- ja kuitulaboratoriossa.

Pölytön purku

Huolehdimme pölynhallinnasta kaikissa purkutöissä.

Romutus

Metallirakenteiden- ja rakennelmien purku.

Asbestipurkua huolellisesti ja turvallisesti 

Pintu Asbestipurku on valtuutettu asbestialan töihin erikoistunut yritys. Teemme ammattitaidolla ja luotettavasti asbestipurkutyöt Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Asiakkaita ovat pääsääntöisesti yksityiset sekä yritykset. Asbestin vaarallisuuden takia kannattaa asbestityö teettää asiansa osaavalla luvanvaraisella ammattilaisella. Pintu Asbestipurku on SAP ry:n (Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausalan liitto) jäsenliike. Kun tarvitset huolellista ja turvallista asbestipurkua, ota rohkeasti yhteyttä! 

Turvallisesti eroon Asbestista

9

Turvallisuus

Asbestinpurku vaatii huolellisuutta ja asianmukaisia työvälineitä. Yrityksemme toiminnassa turvallisuus on aina ensisijalla työn jokaisessa vaiheessa.

9

Toimintatapamme

Teemme ammattitaidolla ja luotettavasti asbestipurkutyöt Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Yrityksellemme on myönnetty asbestinpurkuvaltuutus.

9

Ympäristöystävällisyys

Hoidamme asbestin tutkimuksen, purkutyöt ja jätteiden hävittämisen turvallisuusmääräysten mukaisesti.

Suomalaisissa rakennuksissa on vielä paljon asbestia, myös sairaaloissa. Niin kauan kun sitä ei pureta tai esimerkiksi asbestilla eristetyissä putkissa on maalipinta päällä, se on asukkaalle vaaratonta. Asbestin olemassaolo pitää vain tietää.

Ylilääkäri Panu oksa – Työterveyslaitos

Töitämme

Pesuhuoneen muovimaton irroitus

Joskus eteinen käy ahtaaksi, kun mattoja viedään pihalle, varsinkin jos matto on pesuhuoneen muovimatto ja kiinnitetty asbestipitoisella liimalla.

Vanhan lämmitysjärjestelmän poisto

Tästä kohteesta poistettiin vanhat asbestipitoiset väliseinät ja putkieristeet, sekä romutettiin vanha öljysäiliö, varaaja ja paisuntasäiliö. Näin saatiin reilusti hyvää varastotilaa.

Asbestieristeiden purku

Välillä, kun miettii pää vinossa oikeaa purkujärjestystä, niin on pakko arvostaa entisiä ammattimiehiä, jotka eristyksen ovat aikanaan tehneet.

Ota Yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä

11 + 9 =

Kun tarvitset huolellista ja turvallista asbestipurkua, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Pintu Asbestipurku

Nahkatehtaantie 10, 37830 Akaa

Tero Mäkynen: 0400 269 123

info@pintu.fi

Y-tunnus: 2000671-7