Asbestikartoitus

Palvelut

Asbestikartoitus on olennainen työkalu hankesuunnittelussa.

Asbestikartoitus

”Rakennuttajan tai muun, joka ohjaa ja valvoo rakennushanketta on huolehdittava, että asbestipurkutyötä varten tehdään asbestikartoitus. Velvollisuus koskee henkilöä tai organisaatiota, joka ryhtyy rakennushankkeeseen tai muuta vastaavaa tahoa, joka ohjaa ja valvoo rakennushanketta taikka, jos edellä mainittuja ei ole, tilaajaa. Käytännössä kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa tulee varmistua sisältävätkö purettavat rakenteet asbestia.”
Lainaus AVI:n sivulta https://www.tyosuojelu.fi/tyoolot/rakennusala/asbesti

Huom! Pelkkä laboratorion analyysiraportti ei ole lain tarkoittama asbestikartoitus.

Suomalaisissa rakennuksissa on vielä paljon asbestia, myös sairaaloissa. Niin kauan kun sitä ei pureta tai esimerkiksi asbestilla eristetyissä putkissa on maalipinta päällä, se on asukkaalle vaaratonta. Asbestin olemassaolo pitää vain tietää.

– Ylilääkäri Panu oksa – Työterveyslaitos

Asbestipurkua huolellisesti ja turvallisesti 

Pintu Asbestipurku tekee ammattitaidolla ja luotettavasti asbestipurkutyöt Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Asiakkaita ovat pääsääntöisesti yksityiset sekä yritykset. Asbestin vaarallisuuden takia kannattaa asbestityö teettää asiansa osaavalla luvanvaraisella ammattilaisella. Yrittäjä Tero Mäkysellä on vankka kokemus rakennusalalta sekä laaja yhteistyöverkosto. Kun tarvitset huolellista ja turvallista asbestipurkua, ota rohkeasti yhteyttä!

Soita ja kysy tarjous:

0400 269 123

Töitämme

Pesuhuoneen muovimaton irroitus

Joskus eteinen käy ahtaaksi, kun mattoja viedään pihalle, varsinkin jos matto on pesuhuoneen muovimatto ja kiinnitetty asbestipitoisella liimalla.

Vanhan lämmitysjärjestelmän poisto

Tästä kohteesta poistettiin vanhat asbestipitoiset väliseinät ja putkieristeet, sekä romutettiin vanha öljysäiliö, varaaja ja paisuntasäiliö. Näin saatiin reilusti hyvää varastotilaa.

Asbestieristeiden purku

Välillä, kun miettii pää vinossa oikeaa purkujärjestystä, niin on pakko arvostaa entisiä ammattimiehiä, jotka eristyksen ovat aikanaan tehneet.

Ota Yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä

15 + 6 =

Kun tarvitset huolellista ja turvallista asbestipurkua, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Pintu Asbestipurku

Nahkatehtaantie 10, 37830 Akaa

Tero Mäkynen: 0400 269 123

info@pintu.fi

Y-tunnus: 2000671-7